✓ TIJDELIJK SHIRTS €5 OFF & SWEATS €10 OFF 

✓ KLANTENSERVICE 040-8434972

Op welke manieren kan ik betalen bij Rustaagh.nl?

Bij ons kun je veilig en eenvoudig betalen met iDEAL, creditcard of afterpay (bij bestellingen vanaf €20)

Hoe werkt Afterpay?

Afterpay is beschikbaar voor nbestellingen vanaf €20. AfterPay voert voor Rustaagh.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Rustaagh.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Mijn betaling middels Achteraf Betalen wordt niet goedgekeurd. Hoe kan dat?

Op basis van de door jou ingevoerde gegevens wordt er door Focum een gegevenscontrole uitgevoerd. Zij berekenen aan de hand van de ingevoerde gegevens een score waardoor bepaald wordt of je met deze specifieke betaalwijze kunt betalen. Er is niet direct één specifieke reden te geven waarom je niet door deze check komt.

Als je niet door de check komt voor Achteraf Betalen, dan kun je je bestelling met een van de andere betaalmethodes (iDEAL, Credit Card) alsnog afronden